úterý 23. února 2010

54.den

Dnešní den patří naší Aničce.Narodila se dneska.V 15,15hod. Vážila 3850gr a měřila 50cm. Fotky jsou focené v 18,15hod. Je úžasné že je to možné, vidět své vnouče takhle brzo.Ručičky měla celé zvcrklé ale jinak nádherná.No prostě naše a nejkrásnější.




8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Vítáme další Aničku do našich řad. Je nádherná . Ať vám dělá jen samou radost a hlavně zdraví všem.
Annave

AndreaP. řekl(a)...

Nádherné fotky a pro vás všechny nádherný den. Babičko Haničko(mamčo moje) gratuluju z celého srdíčka k třetímu vnoučátku, jsem ráda, že jsem byla s Tebou po celou dobu, kdy bobíšek rostl a sílil, její narození mi vehnalo slzy dojetí do tváře. Hodně zdraví přeju také mamince Hance, pusu posílám velé sestřičce Nikolce a hlavně úplně nejvíce přeji malé Aničce zdraví, štěstí a ať je její život jako pohádka. Mám Tě moc ráda, Haničko.

Gabka řekl(a)...

Hani, moc gratuluji :)) Malá je nádherná a jmenuje se stejně jako ta moje malá příšerka :)))

Tutule řekl(a)...

Hani já mám husí kůži!!! Anička je nádherná, babičko Haničko, už trojnásobná, moc gratuluju, přeju zdraví pro malou i její maminku a celou rodinu, užívejte si tu radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pacina řekl(a)...

Krááásnáá a nááádherná je Anička,a moc to sestřičkám sluší.Přejeme Aničce jen samé štěstí a radostný život.Moc moc si to všichni užívejte,protože život strašně rychle utíká. :-))))))

Štěpánka.Š řekl(a)...

Ještě jednou mocmoc gratuluji a přeji nejen malé nádherné Andulce.... ale vám všem jen samou radost, spoustu vzájemné lásky, zdravíčko a pohodu v celé vaší prima rodince...:-)

P.S... chybí mi tam úžasná fotka šťastné babičky s Aničkou v náručí.....
Prooosííím.... je to přece blog i o tobě....:-) :-)

Květka řekl(a)...

Hani,jen my babičky víme,co to je mít v náručí nové vnoučátko!!!Užívej si tu nádheru a hlídej Aničce klidný spánek a její mamince a sestřičce dobrou náladu. Buďte všichni zdraví a vychutnejte si to štěstí.Dík, že i my můžem být při tom štěstí s Vámi:-)))

Sonya Scrap řekl(a)...

Moc, moc, moc gratulujůůůů. Je to ten nejkrásnější pocit, držet v náručí takový malinkatý růžovoučký uzlíček.Užívej si "babičkovství" Tak ať Anička krásně roste a prospívá a ať je všechno v pořádku a tak jak má být!!!!!