pátek 31. prosince 2010

365.den

A je to tady.Nejen že končí rok 2010 ale končí i můj projekt 365.Co mi dal?Dal mi hodně naučila jsem se koukat kolem sebe kde je co zajímavé a co by stálo za to vyfotit a nejen vyfotit ale i jak vyfotit.Opravdu to posunulo můj pohled na focení.Fotky kterým bych před rokem řekla že jsou hezký jsou pro mě už méně hezký.Většinou nejsem spokojená a koukám okem kritičtějším než dřív.
Docela je mi smutno že už jsem u konce ale zase vzpomínám na ty dny kdy jsem nevěděla co fotit nebo nebyla nálada fotit.A na druhou stranu si říkám že teď už mě nebude nic nutit abych fotila.Napřed jsem uvažovala o dalším roku (no mám ještě 24 hod. na rozmyšlenou) ale pak jsem si řekla že bych fotila to samé co už jsem fotila několikrát.Nakonec jsem se rozhodla pro projekt 52.Budu se snažit vždy v sobotu nebo neděli sem dát "co týden dal".Nechce se mi dělat další blog na další projekt prostě budu pokračovat tady.

Dnes jsem přemýšlela co vyfotit na rozloučenou.No má fantazie není zas tak velká.Ale je to foto i s receptem na super pomazánku co mi dělá Hanka a kterou jsem si dneska udělala i já.

30 dkg gothaje a 30dkg tvrdého sýra nastrouháme a smícháme s jednou malou tatarkou Hellmans.(Hanka říká že to musí být Hellmans s jinou že to není tak dobré) mažeme na sušenky TUC.Mají být ORIGINÁL  ale já jsem omylem koupila sýrové a je to také dobré.

Všem do Nového roku přeji aby byl lepší než ten minulí a aby nám všem přálo zdravíčko což je asi nejdůležitější.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

...Haničko super závěr... napsala si to úžasně... a jsem ráda, že si se rozhodla pro "52" těším se ... krásný nový rok a focení zdar :-)

Michaela řekl(a)...

Hani těšilo mě :o)A budu Tě i nadále sledovat!Krásný nový rok 2011...

Janina64 řekl(a)...

...Haničko taky se přidám velká gratulace k 365 ...a sem hrozně ráda že se sem budu vracet ...opravdu to nabudí ...co dodat mějte se v Novém roce krásně ,,přeji tvojí rodině hodně
štastných chvil ,,,PF 2011

Jiruska řekl(a)...

Hani, tvůj blog jsem moc ráda sledovala... vždycky jsi mě pobavila a potěšila svým pohledem na svět a svým vnímáním různých situací... budu chodit dále... velká gratulace k úspěšnému dokončení, vím, jaká je to dřina, já to nedotáhla i když mě focení moc baví... tak focení zdar a krásný šťastný rok Tobě i celé rodině...