pondělí 2. srpna 2010

214.den

Dneska jsme se probudili do deštivého rána.Čekala jsem až déšť přejde a vyběhla ven se psem.Snažila jsem se fotit kapičky ale Šerda nechtěla být venku a utíkala mi domů.Tak tady jeden pokus.
Potom jsem běžela reklamovat foťák.A byla jsem z toho tak špatná že jsem se musela odměnit  :-))

A abych byla na dovolenou krásná tak jsem dneska navštívila svojí kadeřnici.A protože místo odpolední jsem měla spoustu času tak mě napadlo udělat autoportrét.

A v tom přichází manžel domů a já se bojím že mi schodí mojí piramidu.Tu jsem si postavila abych se mohla vyfotit.

A protože jsem si řekla že budu gruntovat tak jsem se s vervou pustila do balkonu včetně okna.Bylo tak krásně čisté že jsem se v něm viděla a zase mě napadlo se vyfotit.Vypla jsem blesk a zkoušela to.Fotka je nekvalitní ale stejně jí sem dám .

A pak mě napadlo když jsem si hezky přebrala kolíčky a vyházela ty polámané a přihodila nové že si je také vyfotím.

Prostě dneska jsem dělala samé krviny.

3 komentáře:

Janina64 řekl(a)...

ahojky opět sem se tady pobavila ,,,tak copak asi bude mít za závadu foťáček? jinak děkuji za přivítání jedu ve starých kolejích jen nemám tolik sil pořád mám hrozný kašel a to mě unavuje fakt sem to chytla už 14dní se mě drží a prostě nic nezabírá...ani vzduch od moře nezabral...tak pěknou dovolenou přeji...pápá v Itálii bylo hezky Sába byla nadšená..

Anonymní řekl(a)...

Hani :-) taky jsem se pobavila... ty si číslo... dovolenkový účes parádní...přeji krásnou dovolenou a ta pyramida skvělá... taky používám :-)

Jiruska řekl(a)...

Hani, super fotky... tobě to moc sluší! Dobře, že ses vyfotila.. a kolíčková fotka na konec je parádní... pěkné pokoukání..