sobota 30. ledna 2010

30.den

Dneska jsem zase byla v práci.A hned jak jsem vyšla ven jsem si říkala "dneska asi nic nevyfotím" .Chumelí a chumelí.No ale jak jsem přicházela k vrátnici tak jsem si stoupla pod strom a zkusila vyfotit cestu.Myslela jsem si "uvidím"
A jak jsem šla dál a měla foťák v kapse tak jsem potkala kontejnery na tříděný odpad.Tak mě nějak napadlo jestli tam teď někdo chodí.

Potom mě zaujala značka.Říkala jsem si jestli jí ještě zítra uvidím.Myslím že jestli bude takhle padat tak už asi ne.

Potom jdu domů kolem řeky.Zábradlí už vůbec není vidět ale přijde mi zajímavé lemování sněhem.Kdo by řek že se tam sníh tak hezky udrží.

A když jsem po chvilce šla kolem parkoviště zaujalo mě tam auto kterému je vidět jen zrcátko.

Pak jsem ucítila děsnej smrádek.Rozhlédla jsem se kde se co pálí a ejhle ono se kouřilo z komínu.Nevím co tam do těch kamen strčili ale vážně to bylo cítit dost daleko.



Ale to už jsem skoro doma a přemýšlím kde asi přejdu silnici.Myslela jsem si že nikde není tunýlek.Ale našla jsem ho těsně naproti našim schodům.
Tak jsem to tu dneska zahltila fotkama a to jsem si myslela že cestou domů nic nevyfotím.Ale zítra by už tyto fotky nebyli aktuální.

3 komentáře:

Fool-pick řekl(a)...

Perfektní fotky,perfektní komentáře,pokochala jsem i pobavila..děkuji Haničko :-)))
mimichodem to auto,to je pecka !!:-D

Štěpánka.Š řekl(a)...

Hani...tak tuhle reportáž jsem si přečetla a prohlédla hned dvakrát..!! A potřeti s Robertem... Oba jsme se skvěle pobavili.... Díky... jsi skvělá...!! Už se těším na zítra...!!

AndreaP. řekl(a)...

Haničko, ty ses minula povoláním, reportér - to by ti bodlo :-) Úžasně zdokumenované, skvělé fotky - no a to auto, tak to je teda PECKA !!!