pondělí 28. února 2011

Video s Aničkou

Anička se nedá ani moc natáčet na video pokaždé když ho zapnu změní názor a uteče ze záběru.Ale jedno narozeninoví se mi trošku povedlo.

8.týden

Musim se přiznat že tento týden jsem opět moc nefotila.Docela jsem ráda že už nedělám 365 protože nějak není co a takové ty krásné domácí nápady já nějak nemám.A asi jsem už na sebe náročnější většinou všechno letí do koše.
Tak můj kousek přírody.

Tento týden měla Anička svůj první rok.Samotnou u dortu jsme jí vyfotit nemohli je tak strašně živá že chvilku neposedí což mě mrzí.Terezka a Nikolka seděli hezky v klidu Anička je prostě živel.





neděle 20. února 2011

7.týden

V pondělí jsem si fotila rampouchy ale dost z dálky byli za plotem
A zase tu mám toho našeho raráška co se líbí sama sobě a obdivuje se u zrcadla.Mě se to líbí pozorovat jí jak se hladí,pusinkuje a mazlí se sama se sebou.Někdy se kouká za zrcadlo asi hledá tu druhou :-)))

A takhle se naučila vyplazovat jazyk.
A páteční Nikolku kdy pro ní chodím do školky.Pod schody vždy mají nějakou výzdobu.Teď je tam ještě zima a jednoho lyžaře dělala ona.A pak tu mám krásného sněhuláka kterého Niki také dělala ve školce.

A je tu neděle.Jedeme k Terezce měla narozeniny ale dostala nějakou virózu tak musí ležet.Takže blahopřání ode mě přijímá v posteli

Prohlížela jsem si sešity ze školy a musím Terku pochválit krásně píše (jen aby jí to vydrželo)



A na konec želvička které závidím jak se vyhřívá pod lampou,jak já bych se chtěla vyhřívat na sluníčku.

pondělí 14. února 2011

Mimořádka

Ančí tančí.

Mimořádka

Tohle sem musím dát.Naše Anička se má prostě ráda.Chodí se pusinkovat a hladit do zrcadla.

neděle 13. února 2011

6.týden

Tak tohle jsem fotila v úterý.
A takhle vypadalo dnešní ráno

Andělaská Hora
Nejsou ty stromy krásný?Jen záběr mi kazí můj muž dolévající vodu do odstřikovačů

A tuhle starou botičku našla má neteř při přestavbě domu

neděle 6. února 2011

5.týden

Tento týden jsem nějak líná a skoro vůbec jsem nefotila.Už aby slezl sníh a bylo něco nového k focení jen ne to bílo.Ale v pondělí jsem byla u zubaře a cestou domů jsem nějakou fotku udělala.




A protože Nikolka nechodí do školky kvůli Aničce aby nedonesla domů nějakou nemoc tak ani holky nechodí.Ale jeden den zašli tak mám jednu dokumentační.
A ještě jednu dám ,takhle na mě kouká vykoupaná Šerila.